Steaua Bucuresti - FC Schalke 04 grupa J Europa League

Helmulth Duckadam : Ambele echipe au atuurile lor, însa nu cred ca se vor arunca în atac. Este primul meci al grupei, precautia cred ca va fi cuvântul de ordine pentru ambele echipe. Va fi un meci tactic, în care se va profita de greseli... daca vor fi.

Brazilian Leando Tatu : E un obstacol pentru noi, jucatorii, faptul ca nu avem unde sa jucam si ne tot mutam. Cred ca Steaua poate câstiga meciul cu Schalke. Trebuie sa visam la finala. Eu ca jucator, vreau sa ajung cât mai departe. si colegii mei gândesc la fel.

Atacantul roman Ciprian Marica : Cu siguranta e un avantaj pentru noi faptul ca meciul cu Steaua se joaca la Cluj si nu la Bucuresti, Steaua practic nu joaca pe teren propriu. Oricum, românii sunt nebuni dupa fotbal, iar stadionul din Cluj cred ca va fi plin. Steaua va avea publicul în spate .

Fundasul Marco Hoger : Suntem într-o grupa interesanta si cred ca putem juca un rol important.

Mijlocasul camerunez Joel Matip : Vrem sa începem cu un rezultat bun în aceasta grupa, sa debutam cu dreptul. Dupa jocul din România vom vedea unde ne aflam.





Prezentam tot lotul Stelei trimis la UEFA:

Portari: Razvan Stanca, Ciprian Tatarusanu, Valentin Cojocaru
Fundasi: Gabriel Matei, Ifeanyi Emeghara, Valentin Iliev, Florin Gardos, Iasmin Latovlevici, Novak Martinovic, Valeriu Lupu, George Galamaz, Bogdan Mustata, Geraldo Alves
Mijlocasi: Pablo Brandan, Cristian Tanase, Andrei Prepelita, Mihai Radut, Eric Bicfalvi, Iulian Rosu, Dorinel Popa, Alexandru Bourceanu
Atacanti: Florin Costea, Mihai Costea, Raul Rusescu, Ionut Nastasie, Leandro Tatu, Stefan Nikolic
Antrenor: Roni Levy