Help/Istoric

Meciuri live online HD

Istoria meciurilor transmise in direct pe internet nu este foarte indelungata. Totul a inceput atunci cand printr-un artificiu financiar cei de la GSP TV au reusit sa incheie un contract cu Liga Profesionista de Fotbal (LPF) si au subcontractat drepturile pentru difuzarea ligii 1 unor posturi de televiziune care nu aveau acoperire nationala. Prin acest fapt o mare majoritate a romanilor a fost restrictionata de la vizionarea ligii 1 de fotbal, majoritate care si-a gasit refugiul pe internet.
Pentru a urmari meciurile preferate in direct pe internet nu aveti nevoie de foarte multe cunostinte tehnice. Prima sugestie pe care cred ca ar fi bine sa o publicam ar fi aceea ca ar fi foarte bine sa salvati acest site la bookmarks (adrese favorite) pentru o accesare cat mai usoara pe viitor. Toti stim ca in timpul unui meci important atunci cand te grabesti sa nu pierzi nici un minut din meci se intampla sa dai peste multe siteuri care nu functioneaza sau care iti cer bani pentru a urmari partida. Pentru a adauga acest site la favorite trebuie sa apasati tastele CTR+D.
A doua sugestie care trebuie mentionata tine de conexiunea dvs. la internet. Daca aveti o conexiune slaba, va recomandam sa inchideti toate celelalte programe care o folosesc (Y! Messenger, BitComet, uTorrent, etc.) Acest lucru va va permite sa vizionati meciurile la o calitate mai buna.
Pe siteul nostru puteti urmari meciurile in direct prin urmatoarele Surse Click Mai Jos
Prin intermediul acestor surse veti putea urmari pe langa posturile de televiziune din tara si meciurile transmise din strainatate, indiferent de campionat sau tara, cu costuri ZERO.
Meciuri online pe net digi live pe net vizionare meci online online meciuri online pe net vizionare meciuri online hd ora difuzarii fotbal live pe internet liga1 meciurionline Pe net site de vizionat online meciurile din liga1 meciuri online pe net gratis vizionare meci live pe net meciul live ce program difuzeaz meciuri online