Chelsea - Steaua live online

Chelsea - Steaua live online



Astazi, 14/03/2013, de la ora 21:05 va avea loc meciul de fotbal Chelsea – Steaua Bucureşti, meci contand pentru competitia Europa League.
Meciul de fotbal Chelsea – Steaua Bucureşti poate fi urmarit GRATUIT ONLINE pe internet prin intermediul linkurilor de mai jos.

Meciul  Chelsea-Steaua este LIVE video pe Digi Sport 1 incepand cu ora 20:00 astazi 07.03.2013

Responsabil pentru, probabil, cel mai mare șoc din prima tranșă de UEFA Europa League a rundă din 16 acțiuni, FC Steaua București nu va sta pe coapse lor, așa cum au scopul de a finaliza loc de muncă și să elimine Chelsea FC.

 Stelistii sunt responsabili pentru cel mai mare soc din aceasta runda a Europei League, infrangerea principalei candidate la titlu Chelsea, iar in aceasta seara jucatorii nostri vor incerca sa termine ce au inceput acum o saptamana. Va reamintim ca, Steaua a invins Chelsea cu 1-0 acum o saptamana la Bucuresti, pe Stadionul National.

 Sarcina baietilor, este sa apere victoria de acum o saptamana, dar nu este de Laurenţiu Reghecampf asa ceva, ci doreste sa mai inscrie macar un gol in Anglia. In Liga 1 in aceasta etapa stelistii au marcat 4 goluri impotriva Ceahlaului, ceea ce ne arata ca sunt in forma. Cu 12 puncte in fruntea clasamentului din Romania, stelistii vor dori sa castige jocul pe Stamford Bridge. "Acesta va fi foarte dificil, dar am o echipa care vrea sa joace fotbal și sa conduca meciul", a declarat Reghecampf. Dacă mi-e teamă de ceva, atunci este echipa mea - nu-mi place sa ma uit prea mult la adversarii nostri.

 "Știam că in prima etapa va fi greu, cercetașii noștri ne spuneau să fim atenți, deoarece acesta este o echipă bună. Vom vedea dacă putem juca jocul nostru pe Stamford Bridge și vom vedea dacă vor putea face față intensitatii. Mult respect pentru Steaua pentru că știm că sunt o echipă bună. " declara englezii. Echipe de start: Chelsea: in poarta: Cech – in aparare: Azpilicueta, David Luiz, Cahill, A. Cole – pe mijloc: Ramires, Obi Mikel – si Oscar, Mata, Hazard – iar varf de atac Torres Steaua: portar: Tătăruşanu – aparatori: Râpă, Szukala, Chiricheş, Latovlevici – mijlocasi: Bourceanu, Pintilii – atacanti Ad. Popa, Chipciu, Tănase – Rusescu
Meciul dintre Steaua si Chelsea se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online  Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.


MECIUL POATE FI URMARIT LA SECTIUNEA MECIURI LIVE ONLINE
Chelsea-Steaua LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 20:00 joi 07.03.2013